web analytics
Gå till innehåll

Musik är en stor del av livet

Sitter för en gång skull vid datorn. Det var längesedan jag gjorde det. Ur mina högtalare strömmar Tulsa Queen med Emmylou Harris. Härlig musik. Förr i min ungdom så var det dansband för hela slanten. Min absoluta favorit var Kikki Danielsson och som band lyssnade jag på Palomaz. Det var musik för mig. Valet av musik föll sig naturligt då det var den musiken som spelades hemma så jag v ar ju uppvuxen med den.

Kikki lyssnar jag på fortfarande men inte så mycket som jag egentligen skulle vilja. Varför inte bara spela Kikki oftare då kan man ju ställa sig frågan. Ja valet går direkt till country idag. Jag älskar stuket och vi har m¨ånga fina countryartister som verkligen har rösten för det. Johnny Cash är ju så klart en favorit. Dolly Parton är en levande legend. Har sett henne live tre gånger. och gör det gärna igen.

Emmylou Harris skulle jag och dottern sett för några somrar sedan när hon gästade Liseberg men hör och häpna: Vi glömde bort det! Hur var det bara ens möjligt??? Reba är en stjärna som har tillkommit de sista åren för min del. Det är något speciellt med countryartisterna från södern!

Musik har alltid varit en stor del i mitt liv. Som ung så dansade jag showdans och jag skulle bli dansare hade jag bestämt mig för. Den karriären slutade efter en misshandel som 'ägde rum i gymnasiet. Lite tråkigt kan jag ju säga. Men sen o andra sidan: Hade jag blivit dansare då så hade jag inte haft mina barn. Då hade jag vigt mitt liv till dansen. Nu vigde jag det till att bli mamma i stället. Jag ångrar mig inte!

Idag har jag inte gjort många knop här hemma. Jag har i alla fall varit nere vid hamnen. Min hemuppgift som jag har via min terapi. Nu går jag inte mer ut idag. Min snart femtonåriga son kom och frågade om vi skulle se en film tillsammans ikväll. Han hade redan sett ut en film. Det ska bli trevligt.

Önskar er alla en fin lördag. Sköt om er!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: