web analytics
Gå till innehåll

Mycket på en gång

Idag har det varit en dag med blandade känslor. Jag tog en promenad i förmiddags ner till stan och kikade runt lite. Allt för att låta tankarna flyga fritt. Sen hem och försökte mig på att vara kreativ och sedan så tvättade jag. Barnen skulle hämtas och det började naturligtvis att regna. Fredrik hämtade upp oss på skolan för tack och lov så hade han sin lunch precis då.

Hem och fortsätta tvätta och sedan ringde telefonen och det blev ett mindre trevligt samtal.

Nu har barnen fått mat och jag ska snart ner till tvättstugan igen. Sedan dags för att packa för i morgon bitti åker jag och Fredrik. Jag ser verkligen fram emot det!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: