web analytics
Gå till innehåll

Mycket skratt och mys

Vilket väder vi har! Helt underbart!!! I lördags så fick jag spendera några timmar med mitt älskade barnbarn Liam ♥️ Vi gick en runda på stan. Åt glass och gick till en lekplats.

På eftermiddagen så åkte jag och Fredrik till Kalmar för att se på David Batra och Johan Glans. Vilket radarpar! Jag skrattade så jag grät nästan. De är inte kloka! Vart får dom allt ifrån?! Haha. Älskar deras karaktärer.

Skratt förlänger livet. Jag kommer bli väldigt gammal om man tar efter dom 90 minuterna som jag spenderade i Kalmarsalen.

Igår var det lika fint väder. Vi satt ute och njöt av vädret. Jag kunde sola en timme utan att behöva ha långärmade tröjor eller jacka på mig. Äntligen så kom våren till slut! Dock så varar den inte länge då sommarmånaderna snart börjar!

Igår var jag på terapin. Vi kör EMDR. Jag ska följa min terapeuts hand (med ögonen) som går från sida till sida. Mitt huvud ska titta rakt fram undrar tiden. Efteråt så var jag så trött. Fick smått ont i både ögon och huvud. Men Alvedon på det så började jag känna mig som människa när kvällen kom.

Det är inte så enkelt som det låter egentligen med att "bara" följa hennes hand. Under tiden jag följer hennes hand ska jag ha en utvald bild på näthinnan. Under tiden detta sker ska jag göra det hon säger. Igår var det rörelser samtidigt eller stava till ord. Vi "tävlar" om utrymmet i närminnet och min terapeut vinner alltid. Men i slutändan vinner jag då jag efter terapin slut kan jag tänka annorlunda om mig själv. Jag kommer må bättre. Det gör att detta är värt det!

Idag skiner solen. Kl 09:14 och vi har redan 16 grader. Helt underbart! Vad ska ni göra idag då? Själv blir det att dona lite här hemma. Önskar er alla en fin dag ♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.