web analytics
Gå till innehåll

Mys med barnbarnen

Jag har varit vaken i flera timmar. Sovit dåligt i natt så jag har valt att sitta och titta på en film tillsammans med mina älskade barnbarn.

Igår tog vi en tur till lekplatsen och sedan gick vi till graven och tände ett ljus för pappa. Det var lite kyligt men det var skönt. Idag är det kallare i luften så idag blir jag inomhus. Ska tvätta lite och passa på att njuta av tiden jag har med Nellie och Sebastian. I morgon ska dom till sin mamma.

Dock så måste jag gå till affären och handla in mat till tacos. Nellie och Sebastian valde dagens mat 😊

Önskar er alla en fin dag ❤

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.