web analytics
Gå till innehåll

Mys med familjen

Jag hoppas ni alla har haft en fin helg. Min har varit mysig. Stora sonen med barn kom i fredags och vi har umgåtts allihop. Tyvärr har vädret inte varit det bästa. Idag har det regnat. Inget väder att vara ute i med andra ord.

Idag åker jag med sonen till Kalmar. Ska på terapin i morgon. Jag slipper gå upp så tidigt på morgonen då. En timme gör mycket. I morgon ska vi gå igenom det Stora traumaminnet och det är inget jag ser fram emot. Det är jobbigt att prata om det. Att uttala vissa händelser är ingen lek. Ibland undrar jag om det kommer kännas lättare. Nu har vi inte pratat om det på ett tag så bara där känns det ju lite mer nervöst, men det kommer att gå bra. Det är i alla fall något som jag säger till mig själv.

Det är snart dags för matlagning. Barnen börjar bli hungriga. Önskar er en fin kväll!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: