web analytics
Gå till innehåll

Mys med familjen

Söndag igen. Jag hinner inte med alla dagar som kommer och går. Tiden går så fort. Men det kan ju bero lite på att det alltid händer en del i mitt liv. Under tiden så försöker jag bara hänga med. I förrgår så hade vi en myskväll framför tv:n och såg en film som Hampus valde. Vi har börjat se Marvel filmerna och i fredags var det dags för The Avengers. Filmerna är ju lite annorlunda mot dom jag brukar se men dom är bra ändå. Det bästa med dom är att vi föräldrar får lite egentid med sonen. Pontus började med att titta men vek sig efter en stund.

I går så städade jag för nästan hela slanten. Jag sa på morgonen att jag inte skulle göra någonting alls utan bara ta det lugnt, men kunde jag det? Nej! Jag for på hallen. Ändrade om det lilla som gick att ändra om. Sedan for jag på Pontus rum och sedan det rum som jag ska ha som pusselrum. Nu när tvillingarna har flyttat så har jag fått mitt egna lilla rum där jag kan ha mina pusselsaker, målargrejer och böcker.

Sent i går eftermiddag så tog jag och Pokémonrunda på stan innan vi gick upp till Benjamin och Shane. Fredrik fick larm så han åkte iväg men kom upp lite senare. VI såg fotbollen där. Så typiskt. Isac hade några målchanser som han inte riktigt fick till. Jag behövde gå på toaletten och sa till dom andra att det blir säkert mål när jag väl är på toaletten. Jag gick till slut och nog fan så blev det mål just då! Men men. Sverige vann i alla fall och det är det viktigaste.

Lille Liam, mitt barnbarn är helt underbar. När jag kom så satte jag mig på huk framför honom. Han kröp bort till mig och skulle upp i famnen och väl där så fick jag världens kram. Han ler ju med hela ansiktet. Man kan inte annat bli glad när man får se honom.

Idag ska vi åka in till Kalmar för att köpa vinterjackor till barnen. Det behövs nu. Det börjar bli ritkigt kallt vissa morgnar. Men under dagen så är det som strax innan sommarens början. Vi har tre årstider nu på en och samma gång för hösten gör sig påmind när det regnar.

Ja mitt liv har förändrats kan man säga. Jag har två barn hemma numera. Samtidigt som det är tomt efter mina andra barn och att jag saknar dom så kan jag ändå tycka att det är rätt skönt. Nu har jag mer tid att sätta till mina minderåriga. Alla barn behöver sin tid. Jag har gjort mitt bästa under årens gång för att få varje barns behov uppnått. Det har varit svårt och det har varit kämpigt och jag vet att jag inte har räckt till så mycket som jag har velat men jag har alltid satt mina barn främst.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Jag önskar er alla en fin söndag. Kram på er!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.