Gå till innehåll

Mys med familjen

Häromdagen var vi på lekplatsen med barnen. Det var fint väder så då vi till vara på det och gick ner till Nettos lekplats. Det var bara vi där men vi fyllde lekplatsen ändå hahaha. Både sm och stora barn hade roligt. Själv satt jag på bänken och tittade ut på familjen och kände hur lycklig lottad jag egentligen är. Det är inte alla som har det vi har i vår familj.

Barnen klättrade, gungade och sprang och gjorde av med lite överskottsenergi. Härligt. Sedan bar det iväg hem igen och då spelade vi lite familjespel.

Vi älskar sällskapsspel. Vi spelar gärna varje dag. Det har blivit det den sista tiden. Det är allt från frågespel till monopol av olika slag. Ena gången vinner man och i nästa förlorar man. Det är så det ska vara 🙂

Idag är sista dagen på påsklovet för barnen. Vi har faktiskt inte gjort för mycket mer än bara umgåtts men det är mer än vad många andra barn får med sina familjer. Jag har alltid varit hemma med mina barn när det är lov. Jag vill ta vara på stunderna vi får. Det kommer en dag då de går sina egna vägar och det gäller att ta tillvara på att stunder man faktiskt får med dom.

Jag mår som bäst när jag är med ina barn med. Det är inga måsten och vi myser s mycket vi bara kan.

Idag är det fint väder. Kanske så blir det en promenad lite senare. Vi får se. Ni får ha det så bra. Kram på er!

Sjubarnsmamman Sjubarnsmamman Sjubarnsmamman

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: