web analytics
Gå till innehåll

Myshelg på väg

Det är fredag och kvällen har snart gått. Vi har myst med lite chips och ostbågar. Ja inte jag men några av de andra i familjen. Jag tog några ostbågar men sedan vågade jag inte mer. Jag vill inte ha för högt blodsocker. Jag har suttit här med mitt vatten medan de andra har druckit läsk. Det går det med. Inte det godaste alltid men med lite is i så är det faktiskt mer än drickbart.

Jag har inga planer för helgen. Inte mer än att umgås med min familj. I morgon jobbar Fredrik halva dagen men sen så är vi samlade allihop. Men vi brukar ändå vara rätt så utspridda i hemmet haha.

Nu ska jag faktiskt vara så tråkig och gå och lägga mig. Jag är dödstrött. Jag hoppas ni andra får en fin helg. Sköt om er <3

Helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: