web analytics
Gå till innehåll

Mysig dag i Kalmar

Vilket konstigt väder vi har. Ena dagen är ddet strålande sol och nästa är det grått och kallt. Idag var det i och för sig ingen strålande sol men det var varmt och smått höstligt. Jag jobbade några timmar under dagen och sedan bar det iväg till Kalmar. Jag hjälpte min syster med några ärenden. Efter hennes möte så blev det en tur till Telia. Kollade in vad de hade för mobiltelefoner. Abonnemanget ska förnyas och en ny mobil ska väljas. Jag vet inte vilken jag vill ha. Först var jag sugen på Samsung Galaxy Note Edge men ångrade mig när jag fick veta att de har återkallat dom pga något fel. Så nu står det mellan Samsung Galaxy 7 och Iphone 7. Har ni råd att komma med så gör gärna det 🙂

Jag hamnade på Lindex med. Hampus och Pontus vill ha en hel dress till gymnastiken. Alltså ett par shorts och t-shirt av samma modell. De har fått det men tänkte de behövde mer än ett par så jag köpte det idag när jag såg några som passade dom. De blev glada. Speciellt Hampus då det var han som kom med det från början.

En tur till TGR blev det med. De har mycket roliga saker där inne. Men det blev bara en sladd till Benjamin. En laddarsladd för det behövde han. Tycker jag köper laddarsladdar ofta. Antingen så gör barnen av med dom. Glömmer dom någonstans eller så går de i sönder. Oftast så går de i sönder i änden som man har i mobiltelefonen. Tycker de skulle gjort dm lite kraftigare just där på sladden faktiskt. Men det är klart...de tjänar ju på det när man måste köpa nya titt som tätt.

Nej...nu är det dags för mig att natta min kudde. Jag var så trött i  morse när jag gick upp. Hösten har bara börjat och jag är redan helt slut på grund av mörkret. Ja ja...vi får väl se hur hösten kommer att bli. Jag hoppas i alla fall på en riktig vinter. Ja ni läste rätt. Ni som känner mig vet att jag hatar vintern, men något som jag älskar är att vara tillsammans med min familj. I två år på rad har det inte blivit någon tur till pulkabacken på grund snö sm inte ville komma. Jag vill ta med barnen till pulkabacken. Ha varm chokladmjölk och bullar med som vi kan fika p. Bara mysa på med andra ord. Men men...vi får väl se vad vintern ger oss idag.

Ha en fin kväll och sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: