web analytics
Gå till innehåll

Det blev en mysig dag i Kalmar

Idag åkte vi in en sväng till Kalmar. Det blev lite shopping och sedan tog vi en lunch inne på Thai Silk. Det var både gott och trevligt. Småkillarna verkar ha varit nöjda med dagen. De fick både glass och laddare till sina mobiler. Deras som de hade har gått i sönder. Köpte en laddare till Stéphanie för hennes fick ben som sprang vidare ner till Sjöbo. Mindre roligt för henne men vi hade råd att köpa en ny. Dom är inte så dyra.

Det är tisdag men det känns som helg. Förmodligen för att Fredrik är hemma. I morgon blir det bio och det ser vi alla fram emot. Roligt för barnen att det händer lite roligheter under höstlovet. Många tycker så synd om barnen i mångfamilj för de har fått för sig att vi sällan gör något med barnen. Jag säger att det är tvärtom. Är det någon som gör något med barnen så är det vi. Det är sällan vi gör något utan dom.

Fast vi har varit iväg så har jag hunnit att tvätta en maskin tvätt. I morgon blir det mer av den varan för då har jag lite mer tid än vad jag haft idag. Pontus har varit på fotbollsträning ikväll och vi följde med och tittade. Duktiga barn är det. Det är roligt att det finns både flickor och pojkar i laget.

Nu ska jag umgås lite med mina barn. Hoppas ni får en trevlig kväll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: