web analytics
Gå till innehåll

Mysig dag med nära o kära

Det har varit en fin dag. Intensiv men mysig. Vaknade tidigt men tog det lugnt. Gick in till min bror och åt frukost där. Sen pratade jag en bra stund med dom. Sen bar det iväg hem till mamma och Lasse. De bjöd på middag, kycklinggryta med potatis...mums...Hampus älskade maten.

Diana har flyttat till en ny lägenhet så vi gick dit för att se hur hon har fått det. Vi gick genom parken här i Eslöv och kom till den stora lekplatsen.  Är det fint i morgon så går vi dit under förmiddagen.  Diana hade en mycket mysig lägenhet.  Nu ikväll har dom en tjejträff för Stéphanie o Beatrice sover över där i natt.

Robin o Tove är ju hemma med lilla Nellie. Tove skickade två foton på henne idag. Jag var ju tvungen att få dagens foto 😉 Hon är så go det lilla livet.  Kortet som ni ser i slutet på inlägget har Tove eller Robin tagit. En sötare bebis får man leta efter.

Barn är livet. Det är för mina barn o nu mitt barnbarn som jag lever för. De berikar mitt liv. Jag älskar dom av hela mitt hjärta. Det är så härligt det här med kärlek för man kan älska en annan människa på olika sätt. Jag har kärleken till min man, mina barn, övriga familjemedlemmar och vänner. Sen har vi kärleken till okända människor. Som ni som läser min blogg.

Jag är glad att jag har er som läser min blogg. Det är ni som gör att jag fortsätter skriva. Ni lyssnar och dömer mig inte. I alla fall inte så att jag hör det 😉 Skämt o sido. Ni förstår vad jag menar tror jag. Det är skönt o kunna ventilera sig ibland. Skickar en varm kram till er alla.

Nu ska jag fortsätta se Morden i Midsomer. Sitter hos min bror med familj o har en mysig kväll. Ha en fin kväll <3 [caption id="" align="alignnone" width="576" caption="Mitt lilla hjärta. Visst är hon fin?!"]image[/caption]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: