web analytics
Gå till innehåll

Mysig helg är ett minne blott

Helgen har gått och det är åter måndag.Halva oktober har snart gått och det börjar närma sig jul med stormsteg. Jag längtar faktiskt till julen. Den bästa årstiden på hela året. Jag har två kassar med saker som ska packas in till julklappar. Får väl göra det en dag sen. Det tar sin lilla tid att slå in allt. Det blir ju några paket under granen varje år.

I helgen så lekte Pontus med sin bästa kompis Ludwig. Dom sprang där ute och lekte, hoppade studsmatta och sedan in och lekte med beyblades. Hampus lekte med grannens barn. Tjejen där går i hans klass. I lördags var jag, Robin och Tove och tränade. Robin visade lite hur maskinerna fungerar. Det var skönt faktiskt och träna. Skulle gått igår med men jag hoppade på det så det blev Tove, Robin och Stéphanie i stället.

Jag och Fredrik var utbjudna till min svärmor. Vi åt lite mat och tittade på Bingolotto. Det var skönt och bara komma ut som vuxna och inte som småbarnsförälder. Man behöver det ibland med.

Bästa vännen Maria kom igår och fixade en trolldeg som barnen hade roligt med. Pontus gjorde hjärtan medan Hampus gjord bollar. Själv försökte jag mig på ett hjärta med en ros men rosen frågade Pontus om han fick ta till sin och det fick han 🙂

Det har varit en skön helg. Det har blivit lite pyssel med. Fredrik pysslade med sitt i källaren medan Hampus var med honom där och jag satt där uppe och gjorde julkort. Det var skönt att bara ta dagen som den kom.

Idag är det åter skola och barnen är på sin plats. Det var lite segt att komma upp i morse. Jag vaknade vid fem i morse och behövde gå på toaletten. Kände mig lite hungrig sen så jag tog en macka och sen la jag mig igen, men jag hade svårt för att somna om. Nu känner man sig rätt så tröt faktiskt.

Ni får ha en fin dag mina vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: