Gå till innehåll

Mysig julafton 2019

Julafton 2019 firades hemma hos Stéphanie och Jonatan. Dottern hade bakat både bröd och fudge. Det var verkligen en mycket lyckad dag. Vi åt frukost tillsammans och sedan så blev det en utdelad julklapp. Vi fikade och åt julmiddag tidigare än vad det var tänkt för Robin skulle köra och hämta sina barn. Vi tänkte att dom redan hade ätit och att det var lagom att dela ut julklappar men barnen var hungriga när dom kom så dom fick äta först. Hade vi visst det så hade vi väntat med att äta så vi kunde äta tillsammans.

Julklapparna delades ut och det var så roligt att få se barnens glada miner när dom öppnade sina paket.

Jag har alltid väntat med en speciell julklapp att dela ut till kvällen och likadant i år blev det. Fast i år blev det lite ändring för när barnen fått sina så kommer min son Robin med ett stort paket och ger mig med orden: Då du mamma aldrig annars får en julklapp på kvällen så vill jag ge dig denna. Jag öppnar paketet och ser att det är den stora nallekaninen som säljs på Eko. Jag älskar stora mjuka nallar ☺

Jag hoppas ni alla har haft en fin jul. Kram på er ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: