web analytics
Gå till innehåll

Mysig kväll med mitt barnbarn

Jag hämtade ut mitt pass idag. Tog några månader. Det var tydligen klart i oktober. Hade helt glömt bort att jag ens har tagit ett pass. Medan jag hämtade ut det så körde Fredrik till dagis för att hämta Liam. Jag gick dit när jag var klar. När jag gick in så hörde jag Liam. Han ville inte gå. Fredrik försökte få med honom men allt var nej. När han fick se mig så skrek han FARMOR och sprang emot mig och kom rakt in i min famn. Jag skulle klä på honom vilket jag gjorde. När vi kom hem så tog Fredrik ut honom ur bilen men kom till mig och tog min hand. Efter maten så gick vi in i sängen och han skulle ligga tätt emot mig. Så härligt när ens barnbarn är en farmorgris 😍

Jag har varit så trött idag. I flera dagar har det varit som en uppförsbacke. Trött trött och åter trött. Kallt är det med. Jag längtar till våren. Fåglarna kvittrar ibland och då blir man påmind om att det faktiskt är vår på väg men det känns ändå så långt borta.

Jag hoppas att ni alla har haft en fin dag. Önskar er en trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: