web analytics
Gå till innehåll

Mysig vecka går mot sitt slut

Veckan går mot sitt slut. Har lämnat av min yngsta dotter till tåget som ska ta henne hem till Göteborg. Hon har varit hemma och hälsat på. Det har varit en fin och mysig vecka men den gick rent för fort. Veckan avslutades med skördefest på Öland. Vi åkte ner mot Eriksöre som vi alltid gör och kikade runt bland alla konstverk. Älskar Eriksöre!

Igår gratulerade vi Beatrice. Hon fyller inte år förrän om en månad men hon jobbar när hon fyller år och bor tvärs över hela landet så det var lättast så. Hon har bara en liten etta med. Robin med familj samt Stéphanie var med så vi blev några stycken. Hon önskade sig kroppkakor så det stod vi och gjorde. Gott och trevligt! Nästa lördag ska vi fira hennes tvillingbror.

Vi hann med lite annat än att göra kroppkakor med. Jag, Stéphanie och Beatrice åkte upp till Norra Öland och tittade lite. Åkte inom Sandvik. Det är så vackert där.

Ja nu väntas en ny vecka. Vi är inne i oktober månad och det blir mörkare mörkare för varje dag som går. Med mörkret så kommer tröttheten. Men det är bara att gilla läget 😉

Nu är det sängen som gäller för mig. God natt och sov gott ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.