web analytics
Gå till innehåll

Mysiga dagar har gått


Dagarna springer iväg. Igår var det öppet hus på Hampus skola. Vi gick dit för att se allt fint de har gjort under våren. Det var en hel del faktiskt. De är duktiga barn. Vi kom dit först och det var rätt så skönt. Vi hann titta på allt innan det lilla klassrummet blev fullt med elever och föräldrar. Tack och lov så hade jag sett på allt så vi gick in i fikarummet i stället. Där satt vi en stund och när vi nästan var klara där så blev det lilla rummet med fullt med folk. Jag har svårt att vara i ett rum som är överfullt med folk. Torgskräck sa Fredrik att det var. Kanske det, men jag tycker sådana tillfällen är jobbiga. Vi var ändå klara så vi lämnade plats för de andra som ännu inte hade fikat.

Öppet hus

Öppet hus

Öppet hus

Öppet hus

Öppet hus

 

Vi gick ut och jag, Stéphanie och Beatrice gick hem medan Fredrik tog de andra barnen i bilen. Precis när vi kom hem så kom min kusin och hennes man från Danmark. De hyrde en stuga här på land denna veckan. Det var jätteroligt att se dom igen. Det var 1 1/2 år sedan vi såg sist och då var det första gången som vi sågs. Jag tror pappa log i sin himmel. Han har berättat om min faster och hennes barn som bor i Danmark så man var nyfiken. Jag blev så glad att hon hörde av sig förra gången då vi träffades för första gången. Det var roligt att träffa dom igen.

Kusinen

Kusinen

Idag har jag varit med Pontus i förskolan. Han skulle redovisa om hans äventyr med Trulle. Jag frågade honom om vi skulle skriva något till bilderna eller om han ville berätta själv. Han ville berätta själv så jag klistrade in bilderna så berättade han. De andra barnen satt i en ring och lyssnade medan han berättade. Han var jätteduktig. Efteråt så läste deras fröken Linda i en bok som de satt tysta och lyssnade på.

Trulle

Trulle

Trulle

Trulle

Ikväll blir det att ta det lugnt. Jag går på min diet och idag har det gått rätt så bra. Jag har varit ute och gått och mer kommer det bli. Jag har druckit två shakes och ätit ett äpple. Det känns rätt så bra. I morgon är det Cruising i Borgholm så det blir stan då om vädret tillåter det. Kanske blir det en glass på stan. Det brukar vara tradition. Det är både gott och trevligt. Själv hoppar jag på glassen och tar en Loka i stället.

I morgon är det ju Eurovision Song Contest med. Det ska vi försöka och se. Tyvärr så har de ju denna tävling alltid på samma dag som det är Cruising på Öland. Jag vill försöka hinna se det och heja på Måns. Hans låt är bra tycker jag och han är ett proffs som äger scenen när han står på den.

Nu ska jag koka lite kaffe och göra lite nytta här. Ha en fin kväll mina vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: