Gå till innehåll

Någon av de viktigaste

Då har snart den föärsta veckan på sommarlovet gått. Det känns som att vi har en lång sommar framför oss men ändå så vet jag att tiden kommer springa iväg.

Alla har v våra mål här i livet. Ett av mina är att åka till Gotland. Jag har fått ett vackert litet barnbarn för någon vecka sedan och jag bara längtar efter att på träffa henne. Krama hennes storasyster och viska i hennes öra att farmor älskar henne.

Ett annat mål som jag har är att försöka fixa de hemläxor jag får från min terapi för PTSD. Det är inte så enkelt alla gånger. Var där igår och fick ett ångestpåslag. Terapeuten pratade om hur en traumatiserad hjärna fungerar och tog upp det som jag sagt är svårt i min vardag. Det räcker med det lilla för att ångesten ska ta över.

Jag har en bra terapeut i alla fall. Hon kan sina saker och hjälper mig när jag som bäst behöver hjälpen. Tänk att främmande människor bland kan bli de viktigaste människorna som man har i ens liv. Dom som hjälper en att komma över den svåra tröskeln.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Ska fortsätta att skriva på den bok som jag så länge har funderat på att skriva. Förmodligen så är det en bok som enbart kommer ligga i min skrivbordslåda. För vem skulle vilja läsa den frågar jag mig själv. Så intressant är inte mitt liv.

Ni får ha en underbar dag. Jag hoppas att solen är framme hos er. Här på Öland så är den borta. Det har regnat. Det är inte kallt men väldigt blött.

Kram på er!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: