web analytics
Gå till innehåll

Någon ska ut

Borde skämmas och sitta här egentligen men jag känner mig rastlös. Jag har 4 barn hemma men de är inne hos grannen just nu och leker med deras 2 barn. Känns konstigt faktiskt. Bara de inte tycker det är jobbigt med att ha 4 barn där, men då hade dom väl sagt åt dom att gå hem hoppas jag. De har ju bara två barn själva och få 4 extra känns kanske lite då. Jag som redan har flera barn känner inte av om det är två till. De var ute innan men de har nog gått in nu för de hörs inte. Jag vill att de ska vara ute nu då solen skiner men det är iofs svalare o vara inne.

Jag har iaf fått lite gjort. Jag tvättar och jag har fixat tid för kastrering och sterilisering på katterna vi har. Skulle ha gjort det tidigare men tiden springer ju iväg så man hinner inte med något. De är inne i perioden nu om att försöka göra kattungar och det ska vi inte ha några. Jag kan inte skilja mig från dom sen och vi ska bara ha två katter. Det räcker långt och länge.

Det börjar gå mot sitt slut nu på Big Brother. Jag tittar naturligtvis för jag tycker det är roligt och veta vem som vinner. Nu i slutet så kan de gå hett till med bland deltagarna och det kan uppstå bråk, vilket det nu har blivit mellan Simon och Peter. Det pratas om att Peter tittar efter om han har kameran med sig när han pratar och på sätt och vis kan jag hålla med Simon. Det gör nog de flesta kanske men jag håller även med Simon att det är sällan Peter sätter sig ner bara för att prata utan att tänka på kamerorna. Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Jag tror inte det finns något som Peter gör som inte är för egen vinning skull.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 reaktioner på ”Någon ska ut

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: