web analytics
Gå till innehåll

Något av det värsta jag vet!

En 23-årig pedofil från Borås har nu dömts till 6 års fängelse. Det var inte så mycket med tanke på antalet barn som blivit utsatta. Det ska ha varit 63 barn i åldrarna 10-16 år som varit utsatta men förmodligen så är det ett stort mörkertal. Det finns säkert fler som inte stigit fram och gjort anmälan.

Han ska ha haft en fejkad profil bland annat på Snapchat där han har tvingat barnen att utföra sexuella handlingar på sig själv. Snapchat har ju de flesta barn idag, så även mina. Man blir ju mörkrädd. Jag har pratat med mina så många gånger om att inte lägga till någon som de inte känner, men tänk om en pedofil lägger till ett foto från en nära vän till barnet? Då tror ju kanske barnet att det är vännen som sitter där när det i självaste verket är en äcklig pedofil?

Jag läste att denna pedofil är 23 år gammal men förra året då han var 22 år så skrev aftonbladet att han har kunnat pressa dessa barn till sexuella handlingar under 7 års tid. Då ska han själv ha varit ett barn. För barn är man ju när man är 15 år. Han ska tydligen även varit under skyddstillsyn. Jag finner inga ord!

Pedofili är något av det värsta jag vet. Vuxna människor som utför sexuella handlingar på barn är inte värda att gå på samma mark som sina offer. Det är min åsikt och den står jag för. I mina ögon är de inte ens värda hundskiten på marken!

Sexuella övergrepp är något som ett offer får ta med sig in i framtiden. Den handling som de varit tvingade att vara med i då är inte över bara för att pedofilen slutade utan en sådan handling sätter sina spår i själen. Det blir djupa sår som faktiskt aldrig läker helt men man får lära sig att leva med dom djupa ärren. Inte lätt så lätt kan jag säga. Jag vet! Har själv varit utsatt!

25 reaktioner på ”Något av det värsta jag vet!

 1. Anna

  Usch, ja pedofili är verkligen helt fruktansvärt. I min värld finns det ingenting som försvarar någon form av övergrepp mot barn alls. Blir så arg över att läsa om sådant!

  Svara
 2. Pärla

  Usch det gör så ont i hjärtat när jag läser sådant här, känns verkligen som att barn i vår tid är så mycket mer sårbara med pga tillgängligheten 🙁

  Svara
 3. hanna

  Ja usch vad hemskt det är med detta. Ännu värre för stackars barnen föräldrarna osv. Fy fasen. Man hoppas ju att han aldrig kommer ut igen. Vilket han ändå gör om ett par år.

  Svara
 4. Johanna

  Det värsta är att dessa fall, samma med våldtäkt, hämndporr, allt sådant sexuellt, inte döms som det borde. Den skammen man känner när någon hotar att om du inte gör detta gör jag detta, den skammen är enorm! Hört många som hellre tagit sitt liv än att gå till polisen pga den skammen. Blir galen!

  Svara
 5. Sandra

  Vi har en i vår lilla by. Han vågar knappt gå ut sån tur är, karlarna i byn har näst intill hotat han. Det är fruktansvärt att ha han så nära 😔
  Bara 6 år när han har ärrat barnen för all framtid 😔

  Svara
 6. ellie

  För kort straff om du frågar mig! Tycker det borde vara livstid på våldtäkter och pedofili. Riktigt hemskt för barnen som blivit utsatta och deras föräldrar 🙁 Hoppas dom förstår att han är riktigt sjuk och förlänger straffet

  Svara
 7. Sara

  Jag har så svårt att föreställa mig hur en pedofil fungerar. Först sexuell dragning till ett barn okej är man psykiskt störd så kanske man är funtad så men att sen planera och faktiskt utföra handlingen mot ett barn.. Läste förut att någon hade skyllt på att de själva blev utsatta som barn men det borde väl isf vara en ÄNNU större anledning att inte föra det vidare?
  Jag är inte för dödstraff i pedofilers fall så kan jag känna att det vore för lindrigt. Jag blir faktiskt fysiskt illamående bara av att tänka på de varelserna.

  Svara
 8. Fnulan

  Usch jag blir så provocerad, ledsen och skitförbannad av bara tanken på att människor som dom kan finnas. Jag förstår det inte och hade jag fått veta någon i min omgivning varit pedofil hade jag spottat personen i huvudet.

  Svara
 9. Elisa

  Jag blir så arg ibland när jag läser om dessa så kallade straff. 6 år är ingenting mot för vad den personen har gjort. Jag håller med dig om att de inte är mycket värda. Stackars barn som blir utsatta, och jag tänker mycket på mörkertalet och hur många som lider i det tysta.

  Svara
 10. Michelle

  Usch fy må illa av att bara läsa . E han inte klok , sen att han är bara 22 år själv . Måste va hemskt för de som blivit utsatta . Lägger aldrig till folk på fb som jag inte känner . De e bara folk jag träffat . Snapchat har aldrig varit min grej . Uschför pedofiler

  Svara
 11. Snabela

  Fy fan säger jag bara, om jag får säga så. Jag önskar att jag kunde plåga dessa människor, eller odjur är bättre förklaring på dom. Skulle plåga dom långsamt och njuta av det.

  Svara
 12. Amanda

  Det är ju helt otroligt bara 6 år för det! han borde ha fått mycket längre straff helst livstid så att han aldrig hade kommit ut igen. y vilka människor det finns alltså 🙁

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: