Gå till innehåll

Något besatta eller?

Det är intressant det här med IP-adresser. De berättar en hel del som många användare inte tänker på. När man sedan kollar upp en iP-adress så kan man få reda på vad personen har surfat med. Om det är en dator, mobil eller surfplatta. Vilken operatör den har och vilken webbläsare som använts och även upplösningen. Det går även att se om det finns någon Javascript aktiverad och naturligtvis så kan man få exakta tiden de har varit inne och läst. Vilka blogposter de har läst med mera.

Jag har en K R som har varit inne i min blogg inte mindre än 201 gånger och denne har surfat in med 11 olika IP-nummer.

En J A har varit inne 109 gånger i min blogg. Men denne har bara använt sig av 4 IP-adresser. Men det kommer förmodligen bli fler. Dessa antalet gånger är utdelade på några månader bara. På en månad så går det 30 dagar så det är några gånger om dagen.
Det är roligt med läsare som fäljer min blogg men dessa två följer inte min blogg för att de är intresserade av att läsa hur min dag har varit utan de har förhoppningar om att hitta något som de kan använda emot mig. Men då får de leta 🙂

När jag ser att de har varit inne på min blogg så kan jag inte göra annat än att skratta för de tror att de är anonyma. De tror att bara för att de sitter bakom en skärm där ingen ser dom så finns dom inte....men ack så fel de har. Man är AlDRIG anonym över internet!

Inte ens jag är det!

Denna bloggposten tillägnar jag K R och J A

Idag har jag och min älskade familj umgåtts och haft det mysigt tillsammans. Dagen började med en kopp kaffe i sängen. Sedan väckte min man våra barn. Vi gjorde oss i ordning och sedan åkte jag med till skolan då Fredriks och mina småpojkar hade talang 2018. Pontus var med och han var såååå duktig. Ja alla var faktiskt duktiga!

Jag pratade med en mamma till Pontus klasskamrat på vägen hem. Det var jättetrevligt. Sedan gick jag hem och pussade på mitt ena barnbarn som var hemma. Det andra var på dagis. Det blev lite prat med min svärdotter och sedan gick jag in för att läsa lite.

Jag har inte gjort ett enda vettigt handtag idag. Ja hör och häpna. Dessa dagar är faktiskt sällsynta. Jag vet att ni vill att det ska vara precis tvärtom och jag vet att ni sprider era lögner vidare med men det kan ni få göra. Blir ni gladare av det så varsågod!

Jag låg i soffan och läste min bok. Drack lite kaffe och fortsatte att läsa. Sedan gick jag och min näst äldsta son till Fredriks jobb och hälsade på honom. Han blev glad som han alltid blir. Sedan tog vi oss en tur till Kalmar. Kom hem för någon timme sedan. Då hade Tove gjort maten och gett barnen så jag slapp att laga middag med idag. Tack Tove!

Det är skönt med en familj som värnar om sina familjemedlemmar. Det skulle fler ha gjort, eller vad säger ni? Det hade väl inte varit dumt. Mycket kan man säga om oss här hemma men vi bryr oss om varandra. Vi finns där för varandra och det oavsett om det finns blodsband eller inte!

Tänk själv! Mina barn ser Fredrik som pappan i huset. Till och med min äldsta son som var 12 år när vi kom till Öland kallar fredrik för pappa. Det är fint och det är framför allt äkta. Inga baktankar finns utan det är äkta känslor som finns där emellan!

Men det är kanske något som ni inte kan relatera till själva? Äkta känslor menar jag! För att kunna känna något för en annan människa så kan man inte vara en stor egoist. För är man egoistiskt så kan det finnas svårigheter att förstå hur andra känner det. Eller hur?!

Men men...nog om det! Nu har ni fått er en liten stund i rampljuset. Mer än så får ni inte!

Tack och hej, leverpastej 🙂

Till alla er andra så önskar jag en riktig trevlig helg. Sköt om er! Stor kram till er!

 

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: