web analytics
GÄ till innehÄll

NĂ„got bra har jag gjort i mitt liv 😊

NÀr jag hade fÄtt mina fem Àldste barn sÄ sa en Àldre syster till mig att jag som barn sagt att jag ville ha mÄnga barn som vuxen. Inget jag kommer ihÄg att jag har sagt men det Àr möjligt. Nu har jag sju barn och jag Àr en otroligt stolt mamma!

Det finns tillfÀllen dÄ jag tycker jag Àr en vÀrdelös mÀnniska som inte har Ästadkommit nÄgot i mitt liv. DÄ försöker jag ta fram bilden av mina barn. Det ger mig styrka. NÀr jag ser dom sÄ kÀnner jag att jag faktiskt har gjort nÄgot viktigt i mitt liv. Jag har gett liv till sju underbara barn dÀr nÄgra har gett mig ljuvliga barnbarn.

Mitt Ă€ldsta barnbarn fyller sju Ă„r nĂ€sta mĂ„nad. Det Ă€r inte klokt vad tiden gĂ„r fort. Jag kommer ihĂ„g nĂ€r min nu 14-Ă„riga son skulle fylla sju Ă„r och börja första klass. Jag skaffade mig en katt som jag kunde ta hand om hĂ€r hemma 😊 kĂ€nde att jag behövde det. Katten fick mycket kĂ€rlek kan jag tala om hahaha.

Nu ska jag ta hand om min tvÀtt. Ha en fin dag och slöt om dig!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: