web analytics
Gå till innehåll

Något grått….kan man säga!

Herregud. Kommer precis från frissan och har klippt av mig håret. Inte allt men lite. Klippningen blev jag helnöjd med men efter klippningen så insåg jag att jag måste införskaffa hårfärgnings medel. Jag är helt grå under färgningen!

Jag visste att jag var gråhårig men inte över hela huvudet. Fy vad hemskt. Jag börjar bli gammal!

Nej så illa är det inte. Jag börjar inte bli gammal (jag intalar mig själv). Jag börjar bara bli lite mogen. Eller hur?

Ärligt talat så började jag faktiskt bli gråhårig redan i 30-års åldern men det var inte så konstigt. Det sägs att håret påverkas av måendet och jag mådde inte så bra under denna tid. Efter jag hade skilt mig så började jag få tillbaka min vanliga hårfärg, men sedan började det grå ta över ändå.

Så nu är jag gråhårig med andra ord. Så fint det är med grått hår. Visst är det? (eller inte) Det är lite taskigt faktiskt för män som blir gråhåriga blir ju bara stiligare och stiligare medan vi kvinnor ser äldre ut. Varför är det så? Har inte männen redan många fler fördelar än vad vi kvinnor har?

Häromdagen skrev jag en recension om boken Femtio nyanser av honom. Den är med i en tävling så vill du ge mig din röst så skulle jag bli glad. RÖSTA HÄR.
När jag läste boken så visste jag inte om författaren var en kvinna eller man och jag visste inte direkt vad boken handlade om heller. Det var nog tur det för hade jag visst att boken handlade om en kvinnas möte med erotiken så hade jag aldrig läst den.

Men det var ju tur att jag inte visste det för jag läste boken och jag tyckte att den var bra faktiskt. Vad jag tyckte om den kan ni läsa i min recension här. (rösta gärna som sagt). Nu såg jag några artiklar om författaren i aftonbladet. I Wendela närmare bestämt. Intressant läsning. Hon säger att hennes söner inte vill läsa boken och det har jag ju full förståelse för. Speciellt när hon säger att hon skriver om sina sexuella fantasier. Vilka söner eller barn över huvudtaget vill läsa om sina föräldrars sexfantasier?

Har ni läst Femtio nyanser av honom? Vad tyckte ni om boken?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: