web analytics
Gå till innehåll

Något trött

God kväll. Då sitter man här däckad i förtöljen i vardagsrummet och känner sig rätt så nedslagen. Jag mår inte dåligt utan jag är trött. Jag har tvättat 4 maskiner tvätt idag och jag skulle egentligen ha vikt den med men tiden räckte inte till. Får göra det i morgon.

Det var meningen att vi skulle haft biff med potatis idag men min svärmor kom hit på en snabb kopp kaffe i eftermiddags och när hon körde hem så hade hon småpojkarna med sig. Där satt jag själv med Benjamin och det var så tyst i huset., Benjamin spelade spel så jag passade på att plocka upp lite från golven och jag hann dammsuga över hastigt. Sen fick jag besök av dotterns bästa kompis mamma. Vi satt och pratade om allt möjligt och till det serverade jag kaffe. Det var riktigt trevligt.

Min svärmor ringde och frågade om vi kom ut på middag och jag är inte den som säger nej tack till att komma till dukat bord. Naturligtvis tackade jag ja och vi åkte ut dit när Fredrik kom hem från jobbet. När vi kom hem var det bara till affären för att handla blöjor. Pontus har fortfarande blöja på natten.

Har varit nere i källaren och fixat tvätten och nu så sitter jag då här. Trött, trött och åter trött. Men det blir nog en film iaf innan jag lägger mig. Förmodligen så blir det i sängen så jag kan somna gått 😉

Ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: