web analytics
Gå till innehåll

Några dagar i Skåneland

Min bästa vän sa till mig häromdagen att ag varit dålig på att uppdatera sjubarnsmamman (bloggen) och det kan jag bara hålla med om. Det har varit så mycket som hänt det sista halvåret så man hinner liksom inte riktigt med. Sedan har jag inte mått så bra i heller så det har också varit en bidragande faktor.

Sen vissa dagar så har man inte haft så mycket att skriva om. Jo...det finns ju alltid i och för sig men jag känner mig låst ibland. Med tanke på att man inte alltid litar på folk som finns runtomkring en så drar man sig för att skriva när vi gör saker och ting. Det blir som hastigast när man har kommit hem och gärna några dagar efter det.

Det är ju som så att alla som läser min blogg gör det inte för att de är intresserade av vad vi har gort utan de är mer intresserade av att hitta fel så att de kan gnälla lite. Det har dragit ner energin lite kan man säga när det gäller att lägga sin tid på att skriva.

Det är inga ursäkter utan enbart förklaringar.

Hur som haver så har ag varit i Skåne i några dagar och kom hem igår. Man är lagom mör för det är många timmar som man sitter i bilen rakt upp och ner. Mina leder tycker inte om det precis. Det var fina dagar men igår när det blev hemfärd så öste det ner på sina håll. Det var skönt och komma hem och träffa barnen igen i alla fall. Jag har nog saknat dom mer än vad dom har saknat mig hahaha.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan blir det att ta en promenad. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: