web analytics
Gå till innehåll

Några friska och några sjuka

Denna dagen har inte blivit som jag hade planerat det. Barnen kom i väg till skolan i morse. Fredrik körde dom och jag var hemma med småpojkarna för de är fortfarande inte helt krya. Vi har dom hemma till måndag nästa vecka så har de fått vila upp sig ordentligt. Pontus är bättre i magen idag och Hampus feber är borta men han har hosta. Vi hade tänkt att gå ut i friska luften lite med barnen. Det är bra med frisk luft. Vi skulle ha en liten fikakorg med oss hade jag tänkt. Jag hann precis tänka det så ringde det från skolan. Det var Benjamins och Beatrices lärare. Då var Benjamin dålig. Fredrik hämtade honom och vi drack kaffet här hemma i stället. Benjamin hade nämligen feber.

Sen har jag själv känt mig halvdåsig. Idag igen får jag kanske tillägga. I går var det någorlunda bra men i förrgår var det extremt. Jag orkade knappt vara uppe. Jag vilade en stund på eftermiddagen men det gick inte att vila för mycket inte. Pontus trodde det var dags för en wrestlingsmatch och tränade på mig typ. Japp, Pontus är som sagt bättre 😉

Jag fick ta två alvedon innan för det sprängdes nästan i huvudet kändes det som. Ska faktiskt gå och lägga mig när de små ska lägga sig, men sova lär det inte bli för Stéphanie är på bio i Kalmar med några kompisar och hon kommer inte hem förrän runt 21 -draget. Om jag har tur.

Ni får ha en fin kväll så hörs vi igen i morgon. Kram och natti!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Några friska och några sjuka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: