web analytics
Gå till innehåll

Några materiella ting

Januari bjuder på mycket tårta. Jag har två söner som fyller år. Robin den 20:e och Pontus den 27:e. Robin blev 25 år och Pontus 14 år. Jag har inga småbarn nu och själv har jag kommit ett steg närmare livets mittpunkt. Om några dagar fyller jag 50 år. Jag har alltså levt över hälften av mitt liv. När jag tittar tillbaka så har ju åren sprungit iväg och med tanke på det samt att jag levt mer än hälften av mitt liv så känns framtiden väldigt kort.

Ja när jag tänker på det så tänker jag även att jag vill göra det bästa för mig framöver men vad är det? Hur vill jag ha mina kommande år? Vill jag bo kvar på Öland? Kommer jag sitta ensam och bli deprimerad för att jag är så ensam? Ja mina val idag gör alltså skillnad för min framtid så klart. Det gäller att välja med omsorg.

I veckan så har jag inte bara hälsat på min näst äldsta son utan jag har fått besök av han och hans familj med. Min äldsta dotter kom idag och ska sova här tills i morgon. Då ska Pontus få sin mat som han ville ha, kött, potatis med gräddsås och lingon 😊 Benjamin ska också komma i morgon. Vi har setts mycket nu den sista tiden. Det är så roligt. Han är pratglad och älskar att spela spel och han dricker även kaffe 😉

Just nu spelar vi olika versioner av monopol. Tänk att ett spel kan ha så många olika varianter. Man kan tro att man blir fort uttråkad men så är det inte. Jag älskar att spela spel och bland annat då monopol. När jag var barn och bodde hemma så spelade jag ibland det tillsammans med min pappa och lillasyster. Jag vann nästan aldrig. Tror inte att det hände en enda gång faktiskt, men det gjorde inget. Pappa vann nästan alltid.

Kortspel spelade vi också. Pappa brukade säga att jag var som hans lillebror, född med en kortlek i handen. Jag gick sällan någonstans utan en kortlek. Kanske är det därför dom jag samlar på dom idag? Kortlekar är inte det enda jag samlar på. Den söta lilla apan monchichi som var väldigt populär när jag var barn samlar jag med på. Älskar apor så det är nog därför 🥰

Ja...Det finns några materiella ting som förgyller ens vardag ändå trots allt.

Önskar er alla en fin kväll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.