web analytics
Gå till innehåll

Nalle Puh är ju dum i huvudet

Jag har varit borta hela dagen och Pontus sov när jag kom hem. Han vaknade till när jag fixade maten och han stod bredvid mig hela tiden. Strax därefter började lill skrutten gråta. Jag försökte trösta honom och frågade vad det var men jag fick inget svar. Till sist så fick jag med honom till affären när jag skulle handla och han blev gladare. Då kom det fram att han var ledsen för att jag varit borta så länge. Lill skrutten då.

Det har regnat här idag. Jag hoppas på fint väder i morgon. Jag bor inte så långt från havet men jag har inte badat en enda gång än. Jag hoppas på att kunna få ett bad i år iaf.

Barnen har varit så duktiga idag. Jag skrev en lista på vad de skulle göra och ärligt talat så förväntade jag mig inte att det skulle vara blåst när jag kom hem men det var nästan så det var. Så skönt och komma hem till ett ny städat hem.

Ni undrar kanske över rubriken som jag har i bloggen. Jag var bara tvungen att skriva dit den. Pontus som blivit glad igen satt och tittade på Nalle Puh på TV. Nalle Puh är uppe i ett träd och tappar taget och är på väg att falla till marken. Nalle Puh säger då: Jag tror jag trillar.  Där sa Pontus: Nalle Puh är ju dum i huvudet. Han menade att det var ju klart att han trillade 😉

Nu ska jag fixa en kopp kaffe och sedan blir det en tidig säng. Bjuder på några roliga bilder som jag hittade på nätet 🙂

Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: