web analytics
Gå till innehåll

När ångesten kommer som ett brev på posten

Jag har känt mig lite off den sista veckan. Häromdagen så var det så tråkigt. En lång dag som aldrig tycktes ta slut. Det spelade ingen roll vad jag gjorde. Jag gick ut på några promenader i det fina soliga vädret och hoppades på att det skulle kännas bättre. Det kändes som att livslusten försvann sakta men säkert. Dagen kändes som en vecka lång.

På kvällen så spelade jag och min dotter Sverigespelet. Vi kör en tävling där vi kör med alla städerna. Rätt roligt i vanliga fall men just denna kvällen så hängde inte min hjärna med riktigt. Sen kom det som ett brev på posten. Klumpen i halsen och känslan av att inte kunna andas. Ångesten som greppade tag i mig tog kvällen på sig att släppa. Ja det var inte konstigt att dagen var som den var egentligen.

Man blir så trött och gå med ångest om dagarna och jag brukar må som bäst under sommartid, men detta året har inte varit som alla andra år.

Jag har barnen hemma och jag älskar att ha dom här. Vi har gått till stranden ett par gånger men nu de senaste kvällarna har vi gått till poolbaren. Jag har ibland svårt att vara ute när det är för mycket folk och igår var det fullt på poolbaren. Hade det inte varit för barnen så hade jag gått hem igen men vi stannade kvar och barnen fick bada.

Idag är det varmt och skönt ute men ibland är det nästan för varmt. Det är så kvavt ibland och vi skulle behöva en riktig åskskur för att det skulle lätta upp lite. Jag har min allergi som tröttar ut mig och ovanpå det så har jag mina eksem och torra hud.

Nej nu ska jag sluta och gnälla och dricka en kopp kaffe. Ska snart möta upp min dotter som slutar jobba om en timma. Ha en fin dag mina vänner!

28 reaktioner på ”När ångesten kommer som ett brev på posten

 1. engstromemmas

  Ångest är verkligen bland det värsta helt klart! Hoppas lite på att det kommer lite åska så det blir urladdning, kram!

  Svara
 2. Lexochlogan

  Måste vara jättejobbigt, tror ingen kan föreställa sig hur det känns. Jag kan få lite panik när jag inte får ihop allt en dag, och det är ju inget egentligen så med ångest måste det kännas 100 gånger värre. Ta hand om dig

  Svara
  1. Lisa

   Tack så mycket. Ja det kan vara riktigt jobbigt ibland. Men det är bara att bita ihop och träna. Lättare sagt än gjort iofs. Kram och ha en fin dag!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: