web analytics
Gå till innehåll

När det blir dags för flytt

Så mycket saker man har. Man ser det nu när man storstädar här hemma. Var har man fått allt ifrån? Det är tur man inte ska flytta för då hade det blivit jobbigt. Jag hatar att flytta. Det är så mycket jobb med packning och städning så hälften hade varit nog. Skulle jag flytta idag så hade jag använt mig av en flyttfirma. Vad jag vet så tar de hand om allt. I alla fall de flesta. Jag surfade faktiskt runt lite för att se vilka regler som gäller. Jag hamnade på ETAB. De har bra service.

Dom hjälper inte bara till lokalt utan även runtom i hela världen. Det bästa är att man har samma kontaktperson genom hela resan. De har olika tillval som packning, städning, magasinering och bohagstransport.

Jag tycker att det låter som en bra deal. Det är helt klart värt det. Tänk att få allt gjort utan att behöva packa allt själv. Ska jag någonsin flytta igen så blir det med hjälp av en flyttfirma. Nu vet jag inte vad dom tar i och för sig men det kan man ju ta reda på när och om det skulle bli aktuellt. Ja det lönar ju inte sig om man flyttar flera gånger men ska man bli kvar på det ställe som man tänkt sig så kan det faktiskt vara värt pengarna.

Nu är det dags för middag här. Ha en fin dag.

Flyttfirma

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.