web analytics
Gå till innehåll

När man ser botten

Sitter i min säng och dricker dagens första kopp kaffe. Det är tyst i huset. Pojkarna sover än. Så här tyst har det nog aldrig varit. Inte ens hundarna ger ljud ifrån sig. För två månader sedan var det fullt hus här, men nu har tvillingarna flyttat så även Benjamins flickvän och son...så klart. De är numera sambos i en egen lägenhet här i stan. Barnen blir stora.

Tiden springer iväg. Om fyra månader blir jag 50 år. Jag har levt mer än halva livet och det får mig att fundera på livet över lag. Vad har jag åstadkommit under dessa åren? Hur kommer mitt liv att se ut när mina yngsta barn blir vuxna? Sedan tänker jag på terapin som jag går på. Även där har vi pratat om saker som får mig att fundera på samma saker. Vad vill jag ha ut av livet? Vem är jag? Egentligen!

Många frågor men inga svar...än!

Jag vaknade i natt av att en av mina hundar skällde, efter det hade jag svårt att somna om. Hunden väckte mig mitt i en konstig dröm som jag hade svårt att skaka av mig ändå så kom jag inte ihåg vad den handlade om. Dock så fanns känslan kvar i kroppen.

Idag ska jag ta det lugnt. Har inte ens tvätt att ta hand om. Min tvättkorg har aldrig varit tom förut, men det är skönt och kunna se botten på den.

Jag önskar er alla en fin dag. Sköt om er!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: