web analytics
Gå till innehåll

När underlaget ger vika

Har varit i Göteborg i en vecka tillsammans med mina döttrar. Jag och Stéphanie åkte dit för att hjälpa Beatrice att flytta. Det var en tuff flytt för det var så varmt. Hon flyttade från en lägenhet som är på andra våningen med hiss till en lägenhet som ligger längst upp och naturligtvis så är det ingen hiss där. 3,5 våningar upp men vi klarade det. Kvinnor kan!

Det var en rolig vecka. Vi tittade på Mamma Mia! The Party! Vi har längtat i två år och vi trodde aldrig att vi skulle kunna få se den...men det fick vi 🥰

Jag kom hem iförrgår till barn som har saknat sin mor. Härligt! Jag har saknat dom med. Lille Liam fick jag träffa igår. Han är helt underbar ❤️...och han säger farmor! Ja!!! Jag är glad!

Mina hundar var överlyckliga. Dom bokstavligen grät av lycka. Har nog aldrig sett så glansiga ögon på ett djur förut. Jag har saknat dom med. Mina små fyrbenta barn ❤️

Här sitter Sally, min äldsta tik. Hon blir 8 år den 28 september. Sally är mycket social av sig och sitter gärna med oss när vi sitter och spelar spel eller bara sitter och pratar.

Det är dom stunderna som man tar till sig när man dalar ner...

Idag har jag gått med ångest. Jag vet varför och jag kan inte göra något åt det mer än att tänka positivt. Inte så lätt när det känns som att underlaget under ens fötter ger vika.

Just nu sitter jag med en kopp kaffe. Njuter av tystnaden och försöker landa i stolen. Jag hoppas att ni alla mår bra och jag önskar er en fin kväll. Sköt om er! Tänk på att ni är värdefulla ❤️

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.