web analytics
Gå till innehåll

Näthat

Sitter här och funderar på om jag ska gå ut en sväng, men det ser ut som att regnet hänger i luften. Jag hade tänkt att gå till en mack här i stan och prata med dess ägare, men jag väntar nog tror jag. Det har regnat i natt och jag fick ta på barnen jackor i morse. Det märks att hösten är på väg. Sommaren har verkligen gått fort.

Pontus är blöjfri på dagarna och har varit sedan sommaren började. I natt var det andra natten på rad som han har varit torr på natten. Han vill inte gärna ha blöja på sig på natten men jag känner mig inte riktigt säker på om han klarar det än. Jag sa till honom i går att han slipper blöjan när han har varit torr några nätter på rad och nu har det gått två nätter. Ska bli intressant och se hur blöjan är i morgon 🙂

Läste att DN gör som expressen. De stänger kommentarsfältet till artiklarna som de publicerar. Men det blir inte för evigt för de räknar med att det öppnas igen i oktober men då kräver de inloggning. Jag tycker att det är rätt så bra med att man måste vara inloggad. I många forum kan man ändå vara anonym när man kommenterar om det finns dom som vill vara anonyma, men de som sitter bakom hela systemet kan se vem det är som kommenterar om de måste ta fram uppgifter. Kanske slipper dom en massa påhopp och dumma kommentarer nu då.

Om folk nu måste kommentera något dumt varför kan dom inte stå för det dom skriver och göra det öppet? Det är många anonyma som står bakom de kommentarer som startar näthatet. Jag har varit med om näthat själv och det är fruktansvärt. Det har inte varit på grund av kommentarer så det finns hur mycket som helst som kan utlösa det.

Nu ska jag fixa lite kaffe och bara ta det lugnt. Ha det gott.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Näthat

  1. Anonymous

    Anser att det är inga äkta åsikter man framför om man inte vågar stå öppet för dom!!!

    Kaffe nu påminde du mig tack 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: