web analytics
Gå till innehåll

Nationaldagen i sikte

Åh så trött jag är. Var ute och gick en kvart nu med döttrarna och jag var helt slut efteråt. Tur det för regnet kom strax efter vi kom hem. Det blir en ljuvlig nationaldag med andra ord. Mitt socker låg på 8 igår när jag gick och la mig men låg lite över 5 i morse. Efter 2 dl vaniljyoghurt så låg sockret på 9,2 så det blir ingen mer vaniljyoghurt för mig iallafall. Det låg på 7 nu så det var ju bra. Nu tror jag att jag har en infektion på gång i kroppen för jag har ont i halsen och det blåser i mitt ena öra så jag går med en bomullstuss nu.

Jag vet inte va läkarna har gjort när de opererade mig. Kanske så kom skinnet i kläm under operationen för jag har ett litet hål på magen, inte där de har använt instrumenten utan ett litet hål på kanske 1,5 mm som har blivit infekterat. Jag har rengjort det och det ser fint ut så jag tror inte att det blir något mer med det. Såren som är inbäddade i förband har blött igenom lite men det är nog inte så konstigt det heller. Om ca en vecka så ska jag få ta bort fästena som de har satt över såren. Allt tar sin tid.

Idag skulle vi grillat hade jag planerat, men det blir nog inte så med tanke på vädret. Det kan ju ändra sig men det vet man ju inte så det är lika bra att ha en reservplan 😉

Ni får ha en fin nationaldag.

Publicerat den Kategorier Gastric Bypass

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.