web analytics
Gå till innehåll

Natten infinner sig på eftermiddagen

Klockan är snart 4 och det är redan mörkt ute. Det är inte konstigt man går som en sömnig zombie dagarna igenom. Väntar hem sambon som ska sluta sitt arbete men det är en timme kvar så väntan blir lång. Det är en fruktansvärd tråkig dag idag. Om det beror på att vi redan är i decemer månad och snön väntas snart att komma eller om det bara är för att jag inte känner mig helt på topp vet jag inte. Jag är smått frusen och känner mig tung i hela kroppen. Min hals är fortfarande inte bra.

Det närmar sig min pappas födelsedag med. Han skulle ha blivit 77 år på söndag om han hade fått leva. Men det fick han inte. På självaste julafton så kommer det att vara 5 månader sedan pappa gick bort. Ingen höjdardag fast man har förväntansfulla barn i närheten, men vi ska göra dagen mysig iaf.

Vi har planerat att äta i vardagsrummet. Ta in vårt köksbord dit och ha julmusik från radion eller ha tv:n igång där det går massor med julfilmer och annat roligt. Vi ska fira hemma själva. Bara vi i familjen, vilket vi brukar göra. Ja pappa brukar oxå vara med men i år blir vi helt själva. Vi är ändå några stycken i familjen så vi lär ju ha sällskap iaf. Det är en fördel med stor familj. VI är aldrig själva!

Jag ska ge mig ut i blåsten och gå till affären. Ska handla till middag. Jag var så sugen på potatis och kött men det blir nog inte det idag. Jag planerar i stället för en snabb middag som till exempel fiskpinnar och potatismos eller något liknande. Jag ska bädda ner mig tidigt i sängen sen. I morgon ska jag upp jättetidig. Ska på möte i Skåne och bilen går redan klockan 6. Jag kommer med andra ord vara en zombie i morgon med. Risken är stor att jag kommer att se ut som en med 😉

Ha en fin kväll alla vänner. Hörs i morgon kväll.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: