web analytics
Gå till innehåll

Negativ eller realist?

Dagen har gått och det har blivit kväll. En ny vecka börjar i morgon och slutet på den så börjar barnens sommarlov. Det har alltså snart gått 6 månader på detta år och det är nästan ett halvt år till julafton. Medan solen steker här utanför så väntas snö och kyla komma om sex månader. Är det klokt? Det låter så långt ifrån det bara kan vara men sex månader kommer gå fort.

Nu lät jag kanske inte så positiv men jag är realist 😉

Jag har solat ute idag och njutit av solen. Jag vet att det har regnat och blåst på sina ställen så det gäller att ta tillfället i akt så länge vi får ha solens strålar här på ön.

Jag har gjort lite smycken med. Inte så många men ett och annat halsband blev det. Inte så mycket jobb men det var roligt så länge det varade. Tre av dom är med halskedja och det fjärde med läderband.

Jag har tvättat och vikt tvätt för glatta livet idag. Det är skönt när det är borta men det kommer nytt hela tiden, men det är ju så det är. Man byter ju kläder varje dag och det är en massa sängkläder och handdukar med. Nu är skåpen fulla igen och det känns skönt.

Allt har varit lugnt annars. Jag har läst lite i min bok med som jag fick på mors dag av barnen och Fredrik. På stort Alvar med Johan Theorin. Jag tycker om hans böcker då han skriver på ett mycket bra sätt och sedan är det några historier om Öland med. Jag känner inte till Öland på det sättet men jag känner igen visa platser och så.

Nu ska jag upp och pärla lite och bara vara för en stund. Sedan blir det sängen. Ha en fin kväll alla vänner.

Intressant?

3 reaktioner på ”Negativ eller realist?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: