web analytics
Gå till innehåll

Negativa människor som saknar vänlighet

Jag har skrivit inlägg tidigare om idioter som måste gå på oss med många barn. De kan ni läsa HÄR Jag skrev oxå ett inlägg om hur tiden räcker till.

Jag vet att Mirka - Tobarnsmamman själv kan försvara sig men jag blev så arg när jag fick se en kommentar som hon fick i sin blogg i går. I ett inlägg där Mirka skriver om tröttheten. Hon är nämligen gravid igen och är glad o stolt över det. Jag har inte frågat Mirka om jag fick låna kommentaren men jag hoppas hon inte tar illa upp. Annars får du säga till Mirka. För då tar jag bort den.

Postat av: Lisa
Grattis eller inte!!!
Har du inte fått nog nu du är så jävla ego,tänk lite på dina barn !
Vad tycker din övriga släkt om att du föder en massa ungar... Har de inte tröttnat??

2010-11-11 @ 21:01:38

Fan jag blir så förbannad på sådana idioter. Vadå ego? Mirka är väl långt ifrån ego! Hon sätter ett underbart liv till världen och sätter bort sin egentid som många andra får och är bortskämda med.

Vad har släkten med att göra om hur många ungar man sätter till världen? De är väl inte med o försörjer dom. Vilken inställning! Människan som kallar sig för Lisa har inte mycket innan för pannbenet. Ni får ursäkta men något fel är det.

Jag har i flera år fått höra om amma sak om min egen situation o jag har bara 7 barn. Hade jag kunnat hade jag alla ggr skaffat fler! Nu vet jag att jag inte kan bära fler men det är upp till varje vuxen människa att ta ställning till hur många barn man skaffar sig. Så länge man vet att man kan ta hand om dom!

Tänk på dina barn skrev den här Lisa. Det finns dom som har ett eller två barn o som inte kan ta hand om dom. Är det inte stackars barn då? Men visst. Det är ju bara ett eller två barn och det är alltså antalet som är viktigt för många.

Tycker många borde växa upp och det ordentligt.

Mirka! Du är en underbar mamma och jag avundas dig på ett positivt sätt. Jag önskar dig all lycka till med nytillskottet. Stor kram till dig!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

7 reaktioner på ”Negativa människor som saknar vänlighet

 1. Maria

  Kunde inte sagt det bättre själv! Jag beundrar också Mirka och tycker hon är fantastisk som fixar detta. Sedan är det som du säger, det finns de som bara har ett barn som inte skulle fixa det!

  Kram

  Svara
 2. Anonymous

  Usch anonyma typ kan ju dra något gammalt över sig. Inget att ta åt sig ännu en sån där som inte förstår sig på familjer!

  Måste fråga dig..är alla era sju barn planerade? 🙂

  Svara
 3. Smulan

  Anonym. Roligt att du frågar 🙂 Nej inga av mina barn är planerade. Jag fick missfall med min första graviditet. Det var egentligen tvillingar men jag "tappade" ett. Sen fick jag ett missfall mellan mina två minste.

  Svara
 4. Hannele

  Svar:
  Skumt att mitt namn inte kommer när jag kommenterar i blogspot :S
  Aja..

  Aaah..okej då förstår jag, vad tråkigt att det blev missfall..beklagar..

  Vill ni ha fler ? 🙂 ursäkta för frågorna, mer är så nyfiken av mig 😀

  Svara
 5. Smulan

  Hannele. Det är ingen fara 🙂 Det är bara att fråga på. Jag har en frågeruta från bloggsvar. Fråga gärna där. Så kan andra oxå se svaren 🙂

  Jag skulle hemskt gärna vilja ha fler barn om jag ska vara ärlig, men jag känner att jag orkar inte med fler. Jag var gravdiabetiker med mina två minste o risken är stor att jag får behålla det om jag skaffar fler barn.

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: