web analytics
Gå till innehåll

Nöjd pojk

Vi låg länge i morse. Det var skönt för jag var helt slut. Jag frös och mådde inte så där värst bra. Förkylning i kroppen och jag var allmänt hängig. Jag gick ner till tvättstugan iaf och fixade tvätten och sedan tog jag dottern och gick ut en sväng. Handlade mat och gick sedan hem. Spagetti och köttfärssås blev det idag. Nu mår jag lite bättre men jag känner mig ändå lite hängig.

Pontus är för go. Det första han sa när han kom upp idag var: Mamma. Jag hade en jättefin födelsedag i går. Det värmer hjärtat. Han var så nöjd och glad för allt.

Mina twins är på vift. De är hos en klasskamrat och ska sova över där till i morgon. De har varit iväg med kompisens mamma och mormor på en tur till Färjestaden. De hade haft det så bra. Så pass bra så att de stannade kvar tills i morgon 😉

Vi sitter med tre barn hemma bara. Det är allmänt tomt kan jag säga. Det blir att titta på tv och mysa med lite skruvar och chips. Det blir Morden i Midsomer idag tror jag. Det går ett avsnitt på kanal åtta och jag tror inte att jag har sett den.

Ni får ha en underbar kväll så hörs vi i morgon 😀 ♥

Intressant?

1 reaktion på ”Nöjd pojk

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: