web analytics
Gå till innehåll

Nostalgikänningar ;-)

Jag satt i går kväll vid datorn o blev helt plötsligt sugen på salmiak pastiller. Kommer ni i håg dom?

Jag köpte sådana när jag var barn. Jag älskade dom. Lika mycket som jag älskade kaninkulor. Kommer inte i håg om det avr det dom hette men jag kallade dom för det iaf. Tyvärr hittade jag ingen bild, men de var små runda o småsalta.

Bloody mary klubban kan jag än idag känna smaken av. Det var en klubba jag brukade köpa då jag var runt 10 år o uppåt. Tyvärr så finns den inte kvar. Iaf vad jag vet. Har inte sett den någonstans. Ser ni några av dessa i en affär. Berätta för mig vart så åker jag dit 😉

Mamma o pappa brukade åka till Danmark. Det var en lyckodag för oss barn. Vi fick alltid godis då. Jag fick alltid lakritsfigurer. Jag älskade dom. De finns än idag men jag tycker inte att det är densamma som jag fick som barn.

Vissa saker från barndomen är mycket positiva. Det finns negativa med naturligtvis, som det gör för oss alla på ett eller annat sätt.. Vissa försöker "spela" på det nu men det lyckas inte. Jag är en starkare person idag o jag vet vad som är vad. Ingen kommer åt mig idag.

Det finns konsekvenser för allt, men det blir inte jag som delar ut dom. Jag är inte rädd för att stå rakryggad idag o berätta min version. Det är inte jag som blir den lidande i det hela.

Som man bäddar får man ligga sägs det o det ordspråket är så bra för det stämmer verkligen.

Talar jag i gåtor? Berörda människor vet vad jag pratar om.

Nu ska jag hälsa på min pappa. Han tycker det är så roligt att träffa sina barnbarn. Sen blir det kanske en runda på stan. Får se hur mycket folk som är ute. Är nog en hel del för det är jättefint väder ute.

Ha en fin o trevlig påskafton.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

1 reaktion på ”Nostalgikänningar ;-)

 1. Micke

  hejsan
  o hoppas du haft en skön påsk

  undrar mest vem som du drog som vinnare i vibrator tävlingen som gick ut idag kl 18

  mvh micke

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: