web analytics
Gå till innehåll

Nu är det bara väntan kvar

Vilken lång dag det blev igår. Sov dåligt på natten. Var orolig över operationen som Sally gjorde på morgonen. Hon hade tid kl 8 på morgonen och det skulle ta hela dagen då hon fick smärtstillande samt så ville de ha lite koll på henne.

Tumören var 8×7cm stor och det var flera knölar på varandra. Den var större än vad dom trodde men så har den också växt sedan vi sist var hos veterinären för 2 1/2 vecka sedan. Operationen gick bra. Dom ringde och sa att vi kunde hämta henne efter 16. Dock så ringde dom 15:20 och berättade att det hade blivit komplikationer som inte var så vanliga. Hon fick en blödning som de ville ha koll på så vi fick ta henne till Läckeby djursjukhus där dom kunde ha henne under observation

Kl hann bli 18:15 när dom tog hand om Sally där. Hon var lite ängslig och stressad av sig. Inte så konstigt. Nu har dom koll på henne i alla fall. Men det var en jobbig dag igår. Skönt den är över.

Jag hade även min terapi igår. Även jag var stressad. Jag skulle ta fram försäkringsbrevet på hemsidan men hittade inte. Min terapeut hjälpte mig. Jag brukar inte ha några problem att hitta där annars. Nu väntar jag på att veterinären ska höra av sig och berätta hur det är. Ser allt bra ut så kommer hon hem idag.

Idag är jag rätt så trött. Har inte sovit så bra i natt. Haft konstiga drömmar. Det blir en lugn dag idag.

Jag hoppas att ni har det bra. Önskar er en fin dag. Kram kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: