web analytics
Gå till innehåll

Nu är det nog

Jag har et barn som blir mobbad i skolan. Det har pågått ett år nu. Jag hade en förhoppning att de skulle växa till sig under sommarlovet men et verkar som ha blivit värre i stället. Idag blev mitt barn sparkad på benet så nu har det kommit upp i en annan nivå. Där är det stop! Jag har mailat rektorn och läraren. De ska återigen prata med en berörda eleven men vad hjälper det? Det har ju inte hjälpt under förra årskursen. Varför skulle det hjälpa denna gången? Jag vill att de ska kontakta elevernas föräldrar för vet dom inget så kan de inte prata med sitt barn heller men det verkar inte som att skolan är så värst intresserad av det. Var gång jag tar upp det så får jag bara til svar att de ska ta upp det med eleven. I bästa fall svarar mig ska jag skriva för det är inte alltid jag får det heller. Nej det får bli en polisanmälan.

Mina planer för dagen var att ta hand om tvätt och städa. Tvätten tog jag hand om men sen har jag fått maila hit och dit idag. Jag har plockat undan lite men det blev inte så mycket som jag hade önskat hinna med. Just nu så spelar de stora barnen Wii. De små leker med sitt och jag satte mig här efter jag duschat. Fredrik var bara hem om och vände. Han åkte ner till pappa Blå med några arbetskamrater för att äta gott. Här hemma åt vi kycklingsfilé med ris. Det var gott det med.

I morgon blir det att åka in till Kalmar en sväng. Stéphanie ska till röntgen. Kanske kan de se varför hon har så ont i sin handled ibland. Jag hoppas på fint väder för jag ska gå en stund där inne. Idag har det regnat här i Borgholm. Hur vädret har varit i Kalmar vet jag inte men det var säkert lika grått i alla fall.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Önskar er en fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: