web analytics
Gå till innehåll

Nu gäller det

Vårt internet strular och man blir bara så irriterad att det ska ta så lång tid att få fram en ny sida.
Idag är det melodifestivalen eller Eurovision Song Cintest som det heter i kväll och Saade intar scenen som nummer 7. Hur tror ni att det kommer att gå? Jag hoppas på en av de 20 bästa men naturligtvis så hoppas jag att han vinner men det tror jag inte att han gör. Däremot så tror jag ändå att han kanske kan komma bland de 10 bästa. Eller tror jag för mycket nu? Man kan få drömma iaf.

Idag har det varit en fin dag, lite blåsigt men ändå fint. Satt i trädgården innan och solade. Så underbart skönt. Jag har tvättat idag och hängt dom ute. Kläderna luktar så gott när de har fått torka ute i friska luften.

Nu ska jag natta några barn och sedan är det tv.

Ha en fin kväll alla vänner så hörs vi i morgon!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Nu gäller det

  1. Mib

    Visst kom han bland de 10 bästa 🙂 Han kom ju till och med trea! Eller var det tvåa? Vinnaren tyckte jag var helt okej.
    Hoppas ni har det bra. Kram!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: