web analytics
Gå till innehåll

Nu har jag gjort det

NyklipptJag är en människa som kan vara impulsiv och får jag för mig att göra något så gör jag det. Jag har nästan alltid haft långt hår och nu ville jag klippa upp det och jämna till det lite. Jag ringde häromdagen till en frisör här i Borgholm och fick en tid där på måndag. Igår ville jag klippa bort allt det slitna och jämna till det ordentligt. Ju mer jag tänkte på det ju mer beslutsam blev jag. Men jag var samtidigt lite osäker. Jag var i Kalmar idag med dottern och ringde några frisörer där. Fick tar på en tjej som hade en tid idag. sagt och gjort, jag beställde tid. Nu började jag att vela. Skulle jag verkligen göra det? Min ursäkt till mig själv var att håret kommer att fli fullt friskt och det kommer växa ut igen...fast det kan ta lite tid.

Jag gick dit och sa som jag ville ha det och håret bara trillade av när hon kom med saxen. Hon klippte av ca 20 cm. Jag har nästintill page nu och jag börjar ångra mitt beslut men samtidigt så är det skönt för håret är fullkomligt friskt nu....OCH det kommer att växa ut igen 😉 Hoppas jag.

Annars är allt bra här. Något trött bara. Sover inte med någon reda på nätterna så jag hoppas på att få kunna sova i natt. Vi har inga planer för helgen...inte än i alla fall. Ska upp en dag till graven och fixa i ordning där lite. Är det fint väder så blir det en runda med barnen. De vill gå en runda och spela Pokemon.

Nu blir det sängen för mig. Jag hoppas ni får en trevlig kväll. God natt och sov gott med er

2 reaktioner på ”Nu har jag gjort det

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: