web analytics
Gå till innehåll

Nu tar jag semester 😊

Har ni fint väder? Här är det varmt men solen ligger bakom molnen emellanåt. Luften är skön och det doftar lite regn. Vi får väl se om änglarna ska gråta idag.

Jag har varit på terapin idag. Det är ju måndag 😊 men nu har jag sommarlov för min terapeut går på semester.

Jag har svarat på ett frågeformulär där de räknar ut ett värde på PTSD. kommer inte ihåg vad formuläret hette. Spelar noll roll egentligen. Det viktiga i det hela är att värdet sjunker. Det är skönt. Tänker jag tillbaka på hur det var innan behandlingen så har jag kommit långt. Jag är ute mer. Idag hälsade jag på en karl som jag mötte i korridoren. Inget för många men stort för mig. När man hälsar på någon så tittar man oftast på personen. När någon hälsar på mig så är det ett bevis på att jag finns. Jag syns. Är rädd för att de kan se min själ. Låter flummigt jag vet, men jag kan inte förklara det bättre.

Jag går och fikar. Det är jobbigt ibland men även där sjunker värdet. Jag ska försöka sitta med ryggen emot folk. Ska även försöka sitta med ryggen emot en dörr. Det är inte så lätt dom det låter. Jag ska klara av det. Kommer inte att ge mig! Det är faktiskt jag som bestämmer och inte min ångest!!!

Låter lite kaxig 😊 men jag är inte det. Försöker dock ta kontrollen över mitt liv!

Idag ska jag träffa min äldsta dotter. Vi ska ta en lunch i stan. Jag hoppas att ni alla får en fin dag! Sköt om er!

Jag står ju helst bakom kameran än framför. Men det är så här jag ser ut denna måndag 😊
Publicerat den Kategorier PTSD

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: