web analytics
Gå till innehåll

Nu tas julen bort

Julen är undanplockad och det känns rätt så skönt. Nu längtar jag till mitten av mars för då går det raskt mot våren. Jag är ingen vintermänniska. Har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Jag brukar må som sämst under höst och vinter och när våren kommer så är jag lika förvånad som alltid att jag har överlevt de kalla månaderna.

Det som händer den närmaste tiden är att mina två söner fyller år. Först ut är Robin och veckan efter är Pontus. Det är 14 dagar och 3 veckor dit. Dagen innan Pontus födelsedag så är det ett år sedan Carina gick bort. Min älskade bästa vän. Ett år redan. Jag förstår inte vart tiden har tagit vägen. Jag går fortfarande och väntar på hennes telefonsamtal och sms.

Ska upp till gravarna i veckan med. Se hur det ser ut hos pappa. Brukar tända ljus och lägga lite blommor så ofta jag kan. Går även upp till Tomas och Ingemar. Men frågan är om det är lönt att gå till Tomas, för hans blommor och ljus får inte stå kvar. Någon nära anhörig tar bort och slänger dom innan de ens har vissnat och brunnit ner. Sjukt beteende!

Nu ska jag fortsätta att fixa i ordning här hemma efter alla julsaker. Ni får ha en underbar dag mina vänner. Sköt om er!

Dekoration
Så här såg det ut hos pappa i förra veckan. Hans blommor stod lika fint veckan efter jag hade satt dom.

8 reaktioner på ”Nu tas julen bort

  1. Mirre

    Fint ändå att besöka gravarna och göra det fint och justera där, trots att det är sorgligt. Skönt att städat undan julen, det gjorde jag i fredags då jag var ledig

    Svara
  2. sofia

    Gud så skönt att julen är bortplockad, det gjorde jag före nyår för då hade jag fått nog haha. Åh jag längtar så till våren, är inte heller någon vintermänniska 🙂

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: