web analytics
Gå till innehåll

Ny dag med nya möjligheter

Uppe med tuppen. Sitter och väntar på att gå iväg till dagis och skola. Barnen har ätit frukost och jag har laddat kaffekokaren så jag kan få kaffe när jag kommer hem igen.  Ska in till Kalmar idag och det ska bli skönt, samtidigt som det är jobbigt för det rör om så många känslor. Vissa känsor vet man inte vart dom kommer ifrån.  Vissa vet man och även dom kan vara jobbiga.

Ibland så känner jag mig inte värd någonting. Det hade inte spelat omvärlden någon roll om jag hade funnits eller ej. Jag har dock mina barn och familj så jag vet att  jag behövs men ibland så säger känslan till mig att det spelar ingen roll.  Men men...det ska jag ta med min samtalskontakt idag hade jag tänkt.

Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: