web analytics
Gå till innehåll

Ny drog som fördärvar ännu mer

Läste att det har kommit en ny drog som är än mer ohälsosam än de övriga som redan är kända. Jag såg hemska bilder som denna drog har orsakat. Hud som är borta, vissa bilder får man se benet i en arm. Det var så hemskt så jag vill inte ens tänka på det. Däremot så blev jag mycket oroad för tänk om denna drogen kommer hit till Öland och får klorna om våra ungdomar. Jag hoppas inte att den gör det.

Usch. Ja det finns mycket hemskt i vår herres hage.

Trots allt som händer så planerar jag för fullt för mitt bröllop. Det är fortfarande klänning till mig som jag är på jakt efter. Inte brudklänning utan en vit klänning för kvällens dans. Flickornas klänningar har jag redan hittat. Ska bara få hem dom med.

Alla inbjudningskort är ivägskickade nu. De var roliga att göra. Alla är originella och är inte den andra helt lik. Det blir mer personligt så. Nu håller jag på med dekorationerna. Det är en rolig sysselsättning.

Nu ska jag ta en kopp kaffe. Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: