web analytics
Gå till innehåll

Ny header

Vilken tråkig dag det har varit och kvällen kommer förmodligen inte bli mer upplyftande. Det är så tråkigt när man dalar ner för oavsett vad jag gör så lyfts jag inte upp igen. Man försöker och försöker men orken tar liksom slut. Jag har i alla fall gjort en ny header till bloggen. Nu när lille Liam har fötts. Han får ju också vara med på en hörna.

Jag är ingen hejare på det där men det blev i alla fall foton på barn och barnbarn. Jag tror inte att jag har glömt någon hahaha...man vet ju aldrig.

Jag har fått tillbaka mina två tikar nu. Dom har varit hos min syster ett tag nu. Det var skönt att få hem dom och de har saknat oss, det märktes.

Det har inte blivit mycket gjort här hemma kan jag säga. Jag tog disken tidigare samt gjorde i ordning min diskbänk och arbetsbänk. Sedan orkade jag inte mer. Det låter som att jag är hur lat som helst, men jag lovar, jag är inte det. Mina leder vill inte som jag vill och jag anpassar mig efter min kropp idag.

Det blir faktiskt en tidig säng för mig ikväll. Det ska bli skönt och krypa ner mellan täcke och lakan. Jag hoppas ni andra får en fin kväll!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: