web analytics
Gå till innehåll

Ny vecka

Då var det en ny vecka. Dagarna springer iväg. Jag hade trötta barn i morse men det var väntat. En dag på Leos Lekland tröttar ut vem som helst 😉 Själv somnade jag och sov som en stock hela natten. Har inget minne av att jag ens har vaknat till 🙂

Barnen är i skolan nu och jag är ensam hemma. Ska städa undan lite och bara ta vara på dagen. Ska göra klart de sista tackkorten med. Nu är det inte många kvar. Det tar sin lilla tid. Nu är det själva skriften som är kvar. Man får lite skrivkramp ibland men då får man ta en paus.

Det började regna här igår. Det har nog regnat i natt med för det var fortfarande blött ute. Jag hoppas inte att det blir regn under dagen men det skulle inte förvåna mig om det blir regn precis när jag ska ut och hämta barnen i eftermiddag 😉 Jag menar med min vanliga otur.

Nu blir det en kopp kaffe innan dagen tar sin början. Ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: