web analytics
Gå till innehåll

Ny vecka med nya möjligheter

Framtiden ligger i händerna 🙂 Så hur vill jag att den ska se ut?

Jag skulle vilja vakna en morgon utsövd och få känna lugn och ro i kroppen redan på morgonkvisten. Gå upp och koka lite kaffe som jag sedan njuter av i lugn och ro. Klär på mig och fixar i ordning här i hemmet utan att behöva ha ont någonstans. Dansa mig igenom dagen med lätta fötter för att sedan på kvällen kunna lägga mig fridfullt och tänka att dagen var skön och lyckad. Känna att jag har gjort något bra. Sedan skulle jag somna in för natten utan att behöva ha ont i kroppen eller ha ont i själen.

Idag på terapin så sa jag att jag är så fruktansvärt trött på denna jäkla hjärna som jag har.

- Din hjärna fungerar. Den är bara superkänslig.

Hmmm...ibland hade jag gett allt för att bli av med den.

-Lär din hjärna att tänka annorlunda.

Ja min terapeut har rätt så klart och jag försöker att acceptera att det är som hon säger. Men det är svårt ibland. Men det går ändå sakta men säkert framåt 🙂

Jag har så svårt att se mitt eget värde om jag ska vara ärlig. Det är något som jag måste ändra på. Men hur? Hur ska man veta hur mycket man är värd? Naturligtvis så pratar jag inte om pengar här 😉 Tänk om man tar i för mycket?

Men men...det är en läxa som jag får ta med mig in i min framtid.

Saknaden är stor

Idag på terapin så kom tårarna. Jag pratade om min tvillingsjäl, min bästa väninna Carina. Jag saknar henne så det gör ont. Dessa år som gått sedan hon gick bort har varit svåra och tuffa på många plan. Saknaden är enormt stor. Jag blev en halv människa när hon förlorade kampen till cancern.

Jag kommer ihåg sista gången vi pratades vid. Det var i december månad och jag var och julhandlade i Kalmar. Du ringde och vi pratade bort en timme. Du lät så trött och du blev tröttare och tröttare under vårt samtal. Inte så konstigt.

-Lägg dig och vila så kan vi höras igen sa jag.

Jag ringde ett par gånger mellan denna dag till den dagen du tog ditt sista andetag. Du svarade inte, Inte så konstigt. Du var inlagd och var sjuk. Men jag skulle gett allt för att få kunna höra din röst en gång till. Bara en gång till tänkte jag då...och gör än idag.

Bara en gång till!

Älskade Carina. Du underbara starka kvinna. Du är för evigt älskad och för evigt saknad <3

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: