web analytics
Gå till innehåll

Nya glasögon. Vad tycks?

Barnmisshandel är något av det värsta jag vet. När en lärarinna gör det med så känns det lite värre. De har valt att arbeta med barn. Varför göra det om de nu känner att de går dom på nerverna? Varför jobba med barn när man bara misshandlar dom ändå? Jag blir så arg!!!

Stackars barn som råkar ut för dom som inte kan hålla sina händer i styr. Det är fruktansvärt att små barn ska få lida för vad vuxna inte behärskar!

Jag läste om bråket som var på Svenska Hollywoodfruar. Läsare på internet tyckte att det var ren mobbing mot Gunilla Persson. Margareta hade kanske inte behövt att berätta att hon inspirerades av henne. Sen o andra sidan så sa hon oxå att låten inte handlade om henne.

Nu är den stora frågan. Ska Gunilla vara kvar i programmet? Nej jag tycker inte det. Jag tycker inte så bara för att det är hon utan programmet heter för det första Hollywoodfruar. Betoning på fruar. Vad jag vet så är Gunilla ingen fru.

För det andra så verkar det som att produktionen enbart har Gunilla med bara för att hon skapar rubriker. Ginilla i sin tur tycker det är bra med publicitet och tycker att hon är populär bara för att folk skriver om henne. Sen vad de skriver och anser om henne är tydligen inte så viktigt.

Skulle jag vilja vara så känd så skulle inte det vara för att jag är en bitch utan för att jag är smart och är en framträdande person som andra kan se upp till.

Ja alla är vi olika och tur är väl det. Jag har hämtat ut mina nya glasögon. Min syn har blivit sämre samt att jag har ett brytningsfel. Sedan valde jag progressiva glas då jag inte kan läsa så bra med mina andra glasögon. Jag hamnade i en ny värld kan jag säga.

På bilden så ser ni mina nya glasögon. De är lite större än mina andra men det var tvunget tack vare de progressiva. Jag trivs i dom iaf. Den röda rodnaden som jag har runt munnen är min hudsjukdom. Den tar jag antibiotika för och ska gå på det i några månader. Tack och lov har det börjat och blekna. Jag såg inte klok ut för några veckor sedan.

Nu ska jag få undan min tvätt. Sen blir det sängen för mig. Jag önskar er alla en fin kväll!

Intressant?

1 reaktion på ”Nya glasögon. Vad tycks?

  1. Johanna

    Har inte sett hollywoodfruarna så kan inte säga något om det.

    men barnmisshandel är fan det värsta som finns, man slår aldrig ett barn!! Aldrig!

    snygga brillor!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: